Hippe tienerjongen kapsels: trendy haarstijlen voor coole tieners

Tienerjongen met faded sides haarstijl

De tienerjaren zijn een tijd van ontdekking en zelfexpressie, en een van de manieren waarop jongens hun persoonlijkheid kunnen laten zien, is door middel van hun kapsel. Tegenwoordig zijn er talloze trendy kapsels voor tienerjongens die hen kunnen helpen hun eigen stijl te uiten en er cool en hip uit te zien. Of ze nu kiezen voor een strakke fade, een wilde hanenkam of iets daartussenin, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. In dit artikel zullen we enkele van de populairste hippe tienerjongen kapsels bespreken, zodat tieners kunnen ontdekken welk kapsel het beste bij hen past.

1 : Undercut

De undercut is een populaire en veelzijdige kapselstijl waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant kort wordt geschoren, terwijl het haar bovenop langer wordt gelaten voor eindeloze stylingmogelijkheden. Met de undercut kan je experimenteren met verschillende looks, van strak en zakelijk tot stoer en edgy. Of je nu gaat voor een klassieke slick back of een moderne pompadour, de undercut zorgt altijd voor een trendy en opvallend kapsel.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Undercut haarstijl. Kort haar aan de zijkanten en achterkant, langer bovenop.

Een populaire en veelzijdige kapselstijl waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant kort wordt geschoren, terwijl het haar bovenop langer wordt gelaten voor stylingmogelijkheden.

2 : Pompadour

Een klassiek kapsel met veel volume en het haar hoog opgekamd is een tijdloze keuze. Of je nu gaat voor een strakke look met gel of een meer natuurlijke look met wax, dit kapsel zal zeker indruk maken. Het hoge opgekamde haar geeft een gevoel van elegantie en stijl, terwijl het volume bovenop zorgt voor een opvallende uitstraling. Probeer dit klassieke kapsel en maak een statement met je haarstijl.

Achterkant van een vrouwelijk hoofd met een Pompadour haarstijl. Hoog opgekamd haar met veel volume.

Een klassiek kapsel met het haar hoog opgekamd en veel volume bovenop. Kan worden gestyled met gel of wax voor een strakke look.

3 : Faded Sides

Voor een trendy en eigentijds kapsel is de overgang van kort naar lang haar aan de zijkanten en achterkant een absolute must. Met behulp van textuurpasta kan dit moderne kapsel worden gestyled voor een nonchalante en warrige look. Laat je haar spreken en creëer een unieke stijl met deze veelzijdige kapseltrend. Ontdek nu hoe jij kunt stralen met dit geweldige kapsel!

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Faded Sides haarstijl: Kort geschoren zijkanten en achterkant met geleidelijke overgang.

Een modern kapsel waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant geleidelijk wordt overgegaan van kort naar langer haar bovenop. Kan worden gestyled met textuurpasta voor een warrige look.

4 : Spiky Hair

Voor een speelse en energieke look kun je kiezen voor korte stekels over het hele hoofd. Deze trendy haarstijl kan worden gestyled met haargel voor extra stevigheid. Met deze look straal je zelfvertrouwen en durf uit. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende geltexturen om jouw persoonlijke touch toe te voegen aan deze stoere stijl.

Achterkant van een vrouwelijk hoofd met de haarstijl Spiky Hair. Korte stekels bedekken het hele hoofd.

Een speelse en energieke look met korte stekels over het hele hoofd. Kan worden gestyled met haargel voor extra stevigheid.

5 : Long Fringe

Een trendy kapsel met langere voorkant en haar dat over het voorhoofd valt, is helemaal in. Met behulp van een föhn en textuurpasta kan dit kapsel gestyled worden voor een nonchalante look. Deze stijl is perfect voor wie op zoek is naar een eigentijdse en moeiteloze uitstraling. Probeer het zelf en creëer een verbluffende look met dit hippe kapsel!

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Long Fringe haarstijl. Langere pony valt over het voorhoofd.

Een trendy kapsel waarbij het haar aan de voorkant langer wordt gelaten en over het voorhoofd valt. Kan worden gestyled met een föhn en textuurpasta voor een nonchalante look.

6 : Buzz Cut

De buzz cut is een populaire haarstijl die zorgt voor een stoere en onderhoudsvriendelijke look. Bij deze stijl wordt het haar over het hele hoofd heel kort geschoren, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Voor extra precisie kan de buzz cut gestyled worden met een scheermesje. Deze trendy haarstijl is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een strakke en verzorgde uitstraling.

Foto van vrouwelijk hoofd met Buzz Cut haarstijl. Heel kort geschoren haar over het hele hoofd.

Een stoere en onderhoudsvriendelijke look waarbij het haar over het hele hoofd heel kort wordt geschoren. Kan worden gestyled met een scheermesje voor extra precisie.

7 : Messy Quiff

Voor een relaxte en nonchalante look kun je je haar naar achteren kammen met textuur voor een warrige uitstraling. Gebruik een zeezoutspray om extra volume te creëren. Deze stijl is perfect voor een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden. Het geeft je een moeiteloze en trendy uitstraling. Laat je haar los en geniet van de eenvoudige maar stijlvolle look.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Messy Quiff haarstijl. Nonchalant opgekamd haar met textuur.

Een relaxte en nonchalante look waarbij het haar naar achteren wordt gekamd met textuur voor een warrige uitstraling. Kan worden gestyled met een zeezoutspray voor extra volume.

8 : Mohawk

Voor een gedurfde en edgy look is de “geschoren zijkant met opvallende kam” kapsel perfect. Dit trendy kapsel houdt in dat het haar aan de zijkanten kort wordt geschoren, terwijl er een opvallende kam van haar in het midden van het hoofd wordt gelaten. Om de look helemaal af te maken, kan haargel worden gebruikt voor extra stevigheid. Met dit gewaagde kapsel zal je zeker de aandacht trekken!

Achterkant van vrouwelijk hoofd met opvallende Mohawk haarstijl: kam van haar in het midden van het hoofd.

Een gedurfde en edgy look waarbij het haar aan de zijkanten kort wordt geschoren en een opvallende kam van haar in het midden van het hoofd wordt gelaten. Kan worden gestyled met haargel voor extra stevigheid.

9 : Side Swept

Voor een klassieke en tijdloze look is het belangrijk om het haar naar één kant te vegen. Dit geeft een nette en gepolijste uitstraling. Om de look helemaal af te maken, kan het haar gestyled worden met een kam en haarspray voor extra fixatie. Met deze eenvoudige techniek creëer je een elegante en verzorgde look die nooit uit de mode raakt.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Side Swept kapsel, waarbij het haar naar één kant is geveegd.

Een klassieke en tijdloze look waarbij het haar naar één kant wordt geveegd voor een nette en gepolijste uitstraling. Kan worden gestyled met een kam en haarspray voor extra fixatie.

10 : Curly Top

Voor een unieke en speelse look kun je kiezen voor een kapsel waarbij het haar bovenop krullend wordt gelaten, terwijl de zijkanten korter worden geschoren. Dit geeft een interessant contrast en zorgt voor een trendy uitstraling. Om de krullen extra definitie te geven, kun je gebruik maken van een krullencrème. Hiermee creëer je een prachtige en verzorgde look die zeker de aandacht zal trekken.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Curly Top haarstijl: krullend haar bovenop.

Een unieke en speelse look waarbij het haar bovenop krullend wordt gelaten, terwijl de zijkanten korter worden geschoren. Kan worden gestyled met een krullencrème voor extra definitie.

11 : Slicked Back

Voor een elegante en gepolijste look is het belangrijk om het haar strak naar achteren te kammen. Deze stijl zorgt voor een gladde uitstraling en kan worden geaccentueerd met behulp van een kam en haargel. Door deze toevoegingen krijgt het haar extra glans, waardoor de look nog meer tot zijn recht komt. Probeer deze stijl uit voor een sophisticated en verzorgde uitstraling.

Achterkant van een vrouwelijk hoofd met een Slicked Back kapsel. Het haar is strak naar achteren gekamd.

Een elegante en gepolijste look waarbij het haar strak naar achteren wordt gekamd voor een gladde uitstraling. Kan worden gestyled met een kam en haargel voor extra glans.

12 : Textured Crop

Voor een moderne en trendy look is kort haar met textuur de perfecte keuze. Met deze stijl creëer je een warrige en natuurlijke uitstraling. Gebruik een textuurpasta om het haar extra definitie te geven. Met deze eenvoudige stylingtechniek kan je moeiteloos een eigentijdse en trendy look creëren.

Achterkant van het vrouwelijke hoofd met de haarstijl Textured Crop. Kort geknipt haar met textuur.

Een moderne en trendy look waarbij het haar kort wordt geknipt met textuur voor een warrige en natuurlijke uitstraling. Kan worden gestyled met een textuurpasta voor extra definitie.

13 : Braided Man Bun

Een hippe en trendy look creëer je met een knot en een vlecht aan de voorkant van het haar. Deze stijl kan worden versterkt met haargel voor extra stevigheid. Met deze moderne hairstyling kun je moeiteloos de show stelen. Laat je inspireren door deze geweldige haarstijl en rock de hippe look van dit seizoen.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Braided Man Bun haarstijl: gevlochten haar in een knot.

Een hippe en trendy look waarbij het haar in een knot wordt gedragen en aan de voorkant wordt gevlochten. Kan worden gestyled met haargel voor extra stevigheid.

14 : High Fade

Een moderne en edgy kapsel is tegenwoordig helemaal in. Hierbij wordt het haar aan de zijkanten en achterkant hoog opgeschoren, wat zorgt voor een opvallend contrast. Om dit kapsel helemaal af te maken, kan je gebruik maken van textuurpasta. Deze pasta geeft het haar extra definitie en zorgt voor een stoere look. Durf jij deze gedurfde stijl aan?

Foto van achter van vrouwelijk hoofd met haarstijl: High Fade. Stijl: Hoog opgeschoren zijkanten en achterkant.

Een moderne en edgy look waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant hoog wordt opgeschoren voor een opvallende contrast. Kan worden gestyled met textuurpasta voor extra definitie.

15 : Afro

Voor een unieke en opvallende look is het belangrijk om je natuurlijk krullend haar te omarmen en te dragen in een volumineuze stijl. Om je krullen extra definitie te geven, kun je gebruik maken van een krullencrème. Deze crème zorgt ervoor dat je krullen mooi gedefinieerd worden en dat ze de hele dag door veerkrachtig blijven. Met deze stylingtips creëer je een prachtige look die zeker de aandacht zal trekken.

Achterkant van een vrouwelijk hoofd met een Afro haarstijl. Natuurlijk krullend haar in een volumineuze stijl.

Een unieke en opvallende look waarbij het natuurlijk krullend haar wordt gelaten en in een volumineuze stijl wordt gedragen. Kan worden gestyled met een krullencrème voor extra definitie.

16 : Faux Hawk

Deze trendy kapselstijl, met kortgeschoren zijkanten en opgekamd haar in het midden, geeft een stoere en moderne uitstraling. Voor extra stevigheid kan haargel worden gebruikt bij het stylen van dit kapsel. Met deze look ben je verzekerd van een frisse en eigentijdse uitstraling. Probeer het zelf en ervaar de kracht van deze stijlvolle haartrend.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Faux Hawk haarstijl: opgekamd haar met kam in het midden.

Een stoere en moderne look waarbij het haar aan de zijkanten kort wordt geschoren en het haar in het midden van het hoofd wordt opgekamd met een kam. Kan worden gestyled met haargel voor extra stevigheid.

17 : Curtain Bangs

De trendy en retro look van een pony aan beide zijden van het gezicht, gecombineerd met langer haar aan de zijkanten en achterkant, is een geweldige keuze voor een frisse en veelzijdige stijl. Om extra volume toe te voegen, kan deze look gestyled worden met een föhn en textuurpasta. Deze combinatie van elementen zorgt voor een unieke en in het oog springende uitstraling. Probeer deze stijl vandaag nog uit voor een onderscheidende en modieuze look.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Curtain Bangs haarstijl. Gescheiden pony valt aan beide zijden van het gezicht.

Een trendy en retro look waarbij de pony aan beide zijden van het gezicht valt en het haar aan de zijkanten en achterkant langer wordt gelaten. Kan worden gestyled met een föhn en textuurpasta voor extra volume.

18 : Sweep Back

Wil jij een relaxte en nonchalante look creëren? Probeer dan eens je haar naar achteren te vegen met textuur voor een warrige uitstraling. Deze stijl kan perfect worden gestyled met een zeezoutspray om extra volume toe te voegen. Laat je haar los en geniet van een moeiteloos coole look.

Achterkant van vrouwelijk hoofd met Sweep Back haarstijl. Haar naar achteren geveegd met textuur.

Een relaxte en nonchalante look waarbij het haar naar achteren wordt geveegd met textuur voor een warrige uitstraling. Kan worden gestyled met een zeezoutspray voor extra volume.

19 : Low Fade

Voor een moderne en subtiele look is het opschoren van het haar aan de zijkanten en achterkant een geweldige keuze. Deze techniek zorgt voor een zachte overgang en geeft het kapsel een trendy uitstraling. Om de stijl nog meer definitie te geven, kan textuurpasta worden gebruikt. Met deze producten kan het haar gemakkelijk worden gestyled en krijgt het een extra dimensie. Probeer deze look uit en geniet van een eigentijdse uitstraling!

Foto van vrouwelijk hoofd met Low Fade haarstijl. Laag opgeschoren zijkanten en achterkant.

Een moderne en subtiele look waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant laag wordt opgeschoren voor een zachte overgang. Kan worden gestyled met textuurpasta voor extra definitie.

20 : Bald Head

Keywords: kaal scheren, scheermesje

Voor een gedurfde en minimalistische look kun je ervoor kiezen om je haar volledig kaal te scheren. Deze stoere uitstraling kan worden gestyled met een scheermesje, wat zorgt voor extra gladheid. Durf jij het aan om je haar totaal te transformeren en een statement te maken met een kaal geschoren look? Laat je inspireren door deze gewaagde trend en creëer een unieke uitstraling.

Achterkant van een vrouwelijk hoofd met een haarstijl genaamd Bald Head. De stijl is volledig kaal geschoren.

Een gedurfde en minimalistische look waarbij het haar volledig kaal wordt geschoren voor een stoere uitstraling. Kan worden gestyled met een scheermesje voor extra gladheid.

 

Conclusie

Het kiezen van het juiste kapsel is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen van een eigen stijl voor tienerjongens. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze trendy opties om uit te kiezen, variërend van strakke fades tot wilde hanenkammen en alles daartussenin. Het belangrijkste is dat tieners een kapsel kiezen dat bij hun persoonlijkheid en levensstijl past, en waar ze zich comfortabel en zelfverzekerd in voelen. Met de juiste stylingproducten en wat creativiteit kunnen tienerjongens hun kapsel transformeren en er cool en hip uitzien. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar het perfecte hippe tienerjongen kapsel en laat je persoonlijkheid stralen!

Volgend bericht
Prachtige kapsels voor meisjes van 10-13 jaar – Ontdek de top 15 looks
Vorig bericht
Roosvrij: Effectieve Strategieën om Roos Te Bestrijden